Pulevenner.com

Logg inn

Språk:

Norskno

Registrer deg gratis for å finne pulevenner!

Fødselsdato:

Mente du user@domain.com ×

Alle som oppretter en konto vil motta notifikasjoner per e-post

USA > Endre land
f. eks. Ashburn

Jeg er over 18 år. Ved å klikke på denne knappen bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt generelle vilkår og betingelser, personvern og regler om cookies.

Medlemmer på jakt etter pulevenner:

JOMFRUEN95
Norge, Finnsnes
fgcjkoip'
Norge, Oslo
Skris
Skris 30
Norge, Lillestrøm
Kanashimi
Norge, Askim
insbast
insbast 55
Norge, Lillestrøm
lisa90
lisa90 34
Norge, Oslo
Enjoylife87
Norge, Oslo
Robnbp92
Norge, Drammen
tina
tina 48
Norge, Bergen
Arūnas
Arūnas 39
Norge, Bergen
Chris84
Chris84 40
Norge, Skien
KristinStar
Norge, Oslo
Chili
Chili 51 & 42
Norge, Oslo
Elboco
Elboco 43
Norge, Jevnaker
Tøtta
Tøtta 33
Norge, Fredrikstad
RaggarJenta
Norge, Maura
Emilie
Emilie 40
Norge, Oslo
Kentan
Kentan 67
Norge, Stavanger
Rita
Rita 59
Norge, Trondheim
engel
engel 51
Norge, Oslo

Norges beste dating side for deg som leter etter pulevenner!

Leter du etter pulevenner i Norge eller verden forøvrig? Vær ærlig med hva du er ute etter når du dater på nett så finner du det du leter etter. Er du kun ute etter sex og pulevenner så kall en spade for en spade og opplys at det er pulevenner du leter etter. Her på pulevenner.com finner du akkurat det du er ute etter, nemlig pulevenner uten videre forpliktelser. Selvfølgelig er det lov å bli mer enn bare pulevenner etter hvert men her er man er i hvert fall unnskyldt dersom man ikke ligger over for å si det slik. Alt for ofte oppstår det kjedelige situasjoner fordi den ene parten kun har vært ute etter sex mens den andre parten ønsket noe mer, så budskapet vårt er å være helt åpen om at det kun er sex du er ute etter.

Det blir stadig mer akseptert å være pulevenner når man er singel.

Det blir stadig mer vanlig å ha en pulevenn når man er singel slik at man kan få pult når man føler for det. På denne måten slipper man ved å ha en pulevenn å gå på en dyr og dårlig smell på byen ved å lure seg til et knull ved å gi utrykk for at man er ute etter noe mer seriøst enn det man egentlig er. Det er heller ikke få som opplever at de etter dårlig sex i fylla opplever å få den sjokkerende beskjeden i ettertid om at kvinnen er blitt gravid. Man kan for all risikere det samme med pulevenner men normalt foregår slik kontakt i mer edruelige former hvor det avtales i fred og ro at man ikke skal være mer enn nettopp det formålet er, nemlig å være pulevenner som har deilig sex med hverandre når man føler lysten til det. Ikke vær sjenert, registrer en gratis profil i dag og få tilgang til tusenvis av profiler i Norge og verden forøvrig. Hva med å finne en pulevenn i et annet land som du kan treffe på din neste ferietur?

Pulevenner er et nytt utrykk i det Norske språket, et utrykk som er kommet for å bli ettersom vårt moderne samfunn heldigvis blir mer og mer frisinnet ettersom tiden går og hvor stadig flere gamle tabuer forsvinner. Stadig flere oppdager hvor deilig og praktisk det er å ha sin egen pulevenn eller gjerne flere pulevenner slik at man kan bytte litt når man føler lysten melder seg. Mange synes det er greit å ha flere pulevenner å velge mellom da det er større sjanse for at minst en av de andre pulevennene har lyst til å pule når du har lyst. Kanskje du er så heldig når du har flere forskjellige pulevenner at de kanskje har lyste til å være med på en deilig trekant? Det finnes nemlig få fordommer hos oss og våre mange medlemmer så bare foreslå dine fantasier for dine potensielle pulevenner. i verste fall får du et nei og vi har vel alle opplevd å bli avvist før.

Gratis registrering!

Hvorfor ikke opprette en helt gratis profil i dag og søk gjennom tusenvis av profiler fra inn og utland? Hos oss koster det ingenting å sniktitte før du eventuelt ønsker å ta kontakt med noen av våre medlemmer. Husk at alle vår medlemmer er i samme båt og ønsker en viss diskresjon rundt det hele da det fortsatt er litt tabu å åpenbart lete etter pulevenner på et nettsted som dette. Siden de fleste av våre medlemmer har et ønske om en viss diskresjon kan du føle deg rimelig trygg på din diskresjon blir ivaretatt. Noen garanti finnes imidlertid ikke så ta uansett forhåndsregler og ikke ha et profilbilde du kan gjenkjennes på dersom du ikke tåler det dersom det i verste fall skulle bli kjent i dine omgivelser. Ta forøvrig alltid ekstra hensyn dersom det er barn involvert, enten egne barn eller barna til dine pulevenner.